כניסה
למנויות
צרו קשר

טופו בתנור טעים ממש

טופו בתנור טעים ממש:

רכיבים:

חצי קילו טופו קדיתא חתוך לקוביות מושרה ב:

כרבע כוס סויה, כף וחצי טריאקי, שורש ג'ינג'ר טרי שאני מגרדת פנימה, 3 שיני שום כתושות, ככף וחצי שמן זית (איתן עושה בלי וגם יוצא מושלם שהוא מכין, ווידאתי איתו שלא שכחתי משהו והתפלאתי שהוא לא שם כלל, לא זכור לי הבדל בטעם כשהוא הכין), מעט שמן שומשום - כ 3 -4 טיפות, יש לזה טעם שנוטה להשתלט ואם מגזימים זה לא טעים.

מעט פלפל שחור (לא חובה) 

רצוי להשרות בקופסא

נמוכה שכמה שיותר מהטופו נוגע ברוטב.

 

אופן הכנה:

השרייה של לילה זה יתרון אך אם אין זמן גם השרייה של שעה סבבה, 

מעבירים לתבנית עם כל הרוטב ומכניסים לתנור עד השחמה על 170 מעלות, הרוטב יעלם ????

לא מדדתי זמנים אך מניחה שזה היה כ 40 דקות

 

איך נתייחס:

עם טופו קדיתא כל הכמות 7 מנות חלבון ואני מתייחסת גם כשומן של הארוחה אך אם תכיני ללא שמן הזית, אז זה לא כולל את השומן.

 
להאמין. לפעול. להגשים.